به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در خراسان جنوبی، فیروز قیاسی، مدیرکل دفتر نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری استان با اعلام این مطلب گفت: ۹۰ درصد حمل و نقل کشور از طریق بخش حمل و نقل جاده ای انجام می شود که می طلبد نگاه ویژه ای به این حوزه شود.
وی با اشاره به این که نگهداری راه ها بسیار مهم تر از ساخت آن است، افزود: لازم است برای بهسازی و ایمنی راه ها تلاش بیشتری شده و به ساخت راه های روستایی نگاه تخصصی شود.
قیاسی ادامه داد: ۸۰ درصد ناوگان باری و ۹۰ درصد ناوگان مسافری فرسوده است که سازمان به این موضوع و نوسازی ناوگان توجه دارد.
وی با اشاره به کمبودهای بودجه ای در حوزه راه ها گفت: با توجه به محدود بودن منابع دولتی، چاره ای جز رفتن به سمت درآمدهای پایدار نداریم.
مدیر کل دفتر نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان با اشاره به تخلفات جاده ای، آسیب ها و خسارات تصادفات تصریح کرد: رانندگان با کمی دقت می توانند ازحجم بالایی از تخلفات بکاهند که در این راستا، باید حساسیت ها را بیشتر کرد.
وی خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی در زمینه بازسازی روکش آسفالت حفاظتی، اسلاری سیل و چیپ سیل موفق است و این روش های کم هزینه، روش های جدیدی هستند که در دنیا در حال انجام است.
علیرضا عباس زاده، معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری خراسان جنوبی هم با اشاره به نامگذاری ۲۶ آذر ماه، روز حمل و نقل گفت: در بزنگاه های تاریخی، حرکت ها و حضور اقشار مختلف، زمینه ساز اتفاقات مهم برای کشور است.
وی افزود: در مراسم اربعین، به رغم فاصله طولانی این استان تا مرز، در خصوص اعزام زایران در بخش حمل و نقل با کمترین مشکلات و بیشترین رضایت مواجه بودیم.
به گفته وی؛ محور توسعه و سرمایه گذاری در کشور منوط به بخش حمل و نقل و شاخص های آن است.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر این که در شرایط فعلی کشور، با توجه به بصیرت بخش حمل و نقل، وظیفه داریم قدردان آنها باشیم، یادآور شد: جایگاه فعالان این بخش مانند خون در بدن جامعه است و فعالان حوزه حمل و نقل در شرایط فعلی کشور، این مهم را به خوبی انجام داده اند.
اسحاقی، نماینده مردم شهرستان های قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به این که قدردان رانندگانی هستیم که با وجود مشکلات فراوان، در مسیری فعالیت می کنند که به مردم آسیبی نرسد، اظهار داشت: امنیت جاده ها، مرهون فعالیت مجموعه راهداری است که در شرایط بحرانی در جاده ها، امیدبخش در راه ماندگان هستند.
وی با اشاره به مصوبات اسقاط خودرو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قانونگذاری باید با نظر مشورتی فعالان حوزه تخصصی مرتبط انجام شود و نمایندگان در این خصوص، با نگاه تخصصی و همفکری رانندگان تصمیم گیری می کنند.
اسحاقی در خصوص سهمیه بندی سوخت گفت: در این زمینه، به نحوی تصمیم گیری می شود که افراد مرتبط با این بخش متضرر نشوند.
اسداله جلال زاده، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی نیز با اشاره به عملکرد این اداره کل تصریح کرد: دو قشر حمل و نقل و راهداری مکمل هم بوده و در سختترین شرایط در محورها به مردم خدمت رسانی می کنند.
وی با اشاره به رشد قابل ملاحظه بخش حمل و نقل بار و مسافر اظهار کرد: در ایام نوروز و اربعین، تمام فعالان حوزه حمل و نقل و راهداری، عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشتند.
به گفته وی؛ در اربعین، ۱۴۷ دستگاه کامیون به صورت رایگان موکب ها را از استان برای موکب داران جابه جا کردند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در هشت ماه سال جاری، ۶۴۷ کیلومتر روکش راه در استان انجام و از هفته دولت تا کنون، ۱۲۰ کیلومتر روکش آسفالت اجرا شد که در سفر رییس جمهور و هیات دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی، مورد بهره برداری قرار گرفت.
شایان ذکر است؛ نمایندگانی از انجمن های صنفی مسائل مربوط را مطرح و همچنین :در پایان این مراسم از ۵۰ نفر از راهداران پرتلاش، رانندگان خدوم و فعالان صنفی راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تقدیر و همچنین لوح تقدیر به جهت همکاری شایسته صنوف حمل و نقل استان و راهداران حاضر در حماسه اربعین با امضا معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی اهدا شد.